četrtek, 27. oktober 2011

Torba za vajo

Tokrat sem se zaradi naročila lotila nove torbe - za vajo, preden naredim tisto ta pravo. Ker si je dekle po spletu okoliščin zaželelo torbo, za katero nimam kroja, sem seveda kroj nabavila - Highbrow Hobo od U-Handbag.

Pri krojenju ni bilo večjih težav, dodala sem le notranji žep, ki se mi zdi kar uporaben. Na notranji žep sem dodala okrasni šiv, ki ga moja draga Singerca premore.
  

Težave so se pojavile pri trakovih, ki so našiti na zunanji del torbe. Nikakor nisem mogla (in mi še zdaj ni jasno) ugotoviti, kako da so trakovi skoraj 2 cm prekratki. Za naprej sem popravila na kroju, za tokrat pa sem spodaj celo torbo vzela malo več v šiv. Rinke sem uporabila z neke stare torbe, ker so tiste, ki jih imam doma, premajhne in bi morala ožiti trakove.
Sicer pa zelo všečna torba, tudi z izvedbo sem zadovoljna. Blago je IKEA (Ja, sem bila v nabavi!), trakovi so iz elastičnega jeansa.
Kaj pa Highbrow pomeni? Sem pogledala v slovar: "domišljavi razumnik", Google pa pravi: "prefinjenega okusa" . Ji rečemo kar domišljavka?

1 komentar:

Veselim se vaših komentarjev.