Videli smo hobotnice, lignje, rake, morskega psa, sardele, inčune, morske mačke, orade, brancine.
Kupili smo malo inčunov in nam neznane arbune.
Inčune smo pozneje ocvrli, arbune pa skupaj s krompirjem spekli v pečici. Okus: srednje.
Čez nekaj dni pa nas je čakala precej drugačna ribja pojedina. Pripravljena pri pravih ribičih, ljubiteljih morja in morskih jedi.
V čudoviti okolici s pogledom na morje,
ob slikoviti štirni.
Opazoval nas je Maks ...
... ki je pozneje omagal.
Za peko smo pripravili:
sardele, lignje, orade in meni popolnoma neznano in baje zelo redko, na Korantih gojeno hamo.
Za zaključek še kava s sladoledom v čudoviti skodelici - Checoslovakia.
Hvala gostiteljem za vse!
uuuuu mnjami :))))
OdgovoriIzbrišiSame dobrote -za ribjo pojedino sem pa res vedno :).
OdgovoriIzbriši