petek, 01. junij 2012

Cosmo III

Pravzaprav je četrta po vrsti. Ta Cosmo torba, za katero sem ob prvi izvedbi rekla, da je prva in edina in nikoli več. Pa je prišla druga, nato še tretja, ki pa bo dobila ime IV (četrta), ker je ušla "čez lužo" in se te dni vrača. Upam, da bo še sposobna fotografiranja ...
V glavnem ta - III poimenovana, je odšla za darilo. Blago mi je bilo všeč že na prvi pogled, bala sem se le, da bo presvetlo. Mi je pa še bolj všeč zeleno platno za ročaje. Tako staro, tako posebno, iz nekega starega predalnika, da ga še en kos skrbno hranim za še kaj posebnega.
Hecali so me znova ročaji, ker se je del ročaja malce raztegnil in niso hoteli skupaj. So se malce potrudili zame, da smo jo dokončali.
Tokratna nova dejstva o samem kroju: urežeš 25! kosov, pri rezanju flizelina za ročaje NI vseeno, kako ga obrneš, ker potem nekako ostane nekaj takšnih kosov, ki jih nikakor ne moreš uporabiti, razen če se lotiš nove Cosmo torbe in ti tam pridejo prav ...

Ampak to je že nova zgodba.

 Listki so natisnjeni s tiskalnikom na platno. Kako? geslo: "freezer paper"


Blago: JYSK


3 komentarji:

 1. O huda je!! Ampak 25 kosov??? Noro :)
  Tole s tiskalnikom mi ni cisto jasno - kaksen dodaten namig (za blobdinke) bi bil dobrodosel :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Torbica je krasna. Tiste težavice pri šivanju na njej sploh niso vidne ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Se opravičujem, ker je šele danes objavljen komentar. Mi na delovni tabli ni javljalo, da je nekaj za objavo. hvala za komentar.

  OdgovoriIzbriši

Veselim se vaših komentarjev.