petek, 13. januar 2012

Nova igračka

Obsedenost s konji se pri nas nadaljuje. Ker dan na dan potrebujemo nadomestke za živega, nastajajo igračke. Novi član družine, Črni sij, poimenovan, je prinesel v hišo toliko veselja, da njegova izdelava zagotovo sodi v predalček - NEPRECENLJIVO. Pa pustimo ob robu, da je palica razbila že en kozarec, okrušila nekaj vogalov in naredila kakšno buško.


Izdelan je po navodilih, tudi idejo sem dobila tukaj - LightBlueGrey, zaradi pomanjkanja primernih gumbov, so oči iz filca in moram priznati, da gleda prav navihano. Uzde (saj je to to) so iz ostankov umetnega usnja, rinke pa od nekih zaves. Dodali smo še dva kraguljčka, da se ne more skrivno pretihotapiti za vrat. Sončica ga pridno hrani s papirnatim korenjem, na svežo travo bo zaenkrat še moral počakati. Morda pa ga čez vikend le odpelje na sočno pašo. Osnova pa je seveda moška nogavica, ki je izgubila svoj par nekoč davno v skrivnostnih zavetjih pralnega stroja in okolice.
 
 
 

Ko ti okrasne koralde padejo na tla in se oblikujejo v značilno obliko ...  dobiš - kaj? - druge medene tedne (beri bolniška v dvoje).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veselim se vaših komentarjev.